DESEMBER :

21. desember.

Den korteste og mørkeste dagen i året. I morgen går det mot lysere dager igjen. HURRA !!!
Godt å tenke på :)

Med ønske om ei velsigna god og fredfull julehøytid :))

NOVEMBER:

28. november:

Det har vært ei helg/noen dager med mye VÆR, bl har stormen/orkanen "Berit" herja oppover kysten. Her på Øiestad i Blakset har vi stort sett vært skjerma, men mye vann har det kommet!
I går (søndag 27. november) kom det første snødrysset. I fjor på samme tid hadde vi hatt vinter en måned allerede.....
I går var det også første søndag i advent.
Eg vil ønske alle ei fin og velsigna adventstid 🙂


Denne historien kom på mail til meg i dag. Det er egentlig et kjedebrev (noe eg ikke liker), men eg har lyst til å dele mesteparten av historien, for her er det mye god livsvisdom !

En historie om livet, - ta deg tid til å lese denne. 

"En venn av meg åpnet en eske som han hadde hentet på sin kones kontor.  Innholdet var pakket inn i silkepapir.  "Det her sa han, er ingen vanlig pakke, det er undertøy." Han kastet papiret og tittet på det eksklusive undertøyet.  "Hun kjøpte det første gangen vi reiste til New York for åtte eller ni år siden.  Hun brukte det aldri, hun skulle spare det til en "spesiell anledning/en spesiell dag".  "Bra, jeg tror dette er en spesiell dag". Han gikk frem til sengen og la det sammen med de andre klærne hun skulle ha på seg i sin begravelse.
 
 
Kona hans hadde akkurat gått bort. Han snudde seg mot meg og sa: "Spar ingenting til en spesiell anledning, hver dag er en spesiell anledning." 

Jeg tenker fortsatt på disse ordene.  De har forandret livet mitt.  Nå leser jeg mer og vasker mindre.  Jeg setter meg på terrassen og ser på landskapet, uten å tenke på ugresset i hagen.  Jeg bruker mer tid på familie og venner, og mindre tid på jobben.  Jeg har forstått at livet må være å nyte av erfaringer, og ikke et overlevelseskurs. Jeg sparer ingenting lengre.  Jeg bruker krystallglassene mine hver dag.  Jeg tar på meg min nye jakke når jeg skal til butikken om jeg har lyst. Jeg sparer ikke på bruken av min nye parfyme for spesielle anledninger, jeg bruker den hver gang jeg føler for det.  Uttrykket: "En dag..." og "En av de første dagene...", holder på å forsvinne ut av ordforrådet mitt. Om noe er verdt å se, høre eller gjøre, vil jeg se det, høre det eller gjøre det. NÅ!! 
 
Jeg er ikke sikker på hva min venns kone hadde gjort om hun visste at hun ikke skulle være her i morgen, som vi alle tar for gitt. Jeg tror hun hadde kontaktet familien og sine nærmeste venner. Hun hadde kanskje ringt noen gamle venner for å be om unnskyldning og gjort opp for noe gammelt gruff. Jeg tror også hun hadde gått ut for å spise kinamat, for det var hennes favoritt. 

Det er de ugjorte småtingene som uroer meg, om jeg fikk vite at min tid var bestemt.  Det uroer meg at jeg sluttet å besøke gode venner, som jeg "en dag.." skulle ta kontakt med. Det uroer meg at jeg ikke skriver de brevene som jeg skulle skrive "en av de første dagene...".  Det uroer og gjør meg litt trist at jeg ikke har sagt til mine foreldre, søsken eller barn, ofte nok hvor glad jeg er i dem.  Nå forsøker jeg ikke å forsinke, holde tilbake eller spare på noe som kunne berike våre liv med latter og glede. Og hver dag sier jeg til meg selv, at "i dag er en spesiell dag".   Hver dag, time og minutt er spesiell. 

15. november:

Ja, her er eg nå, i leiligheten min i Bergen, "Hytta vår i byen" som vi liker å kalle den :)
Kjørte nedover i går. Må liksom innom ca en gang i måneden. Liker ikke at den står tom for lenge om gangen. 

I oktober var det mye håndverksmessig arbeid her, både elektrisk og rørleggerarbeid. Det er nesten ferdig nå.
Eg blir helt matt når eg får høre av fagfolk hvordan de som har bodd her tidligere har gjort dette viktige fagarbeidet sjøl, med det resultat at det er et under at det ikke har skjedd noe alvorlig, både med vannskade og brann i elektrisk anlegg.

F.eks så var 12 spotter i taket på stua montert med vanlig skøyteledning som ikke var tenkt til å tåle denne belastningen. Varmtvannsberederen på kjøkkenet var gammel, og oppvaskmaskina var tilkopla sikkerhetsventilen på vvb. Rørleggeren var helt oppgitt, han hadde aldri sett maken og vil legge bilder han har tatt ut i fagmagasinet deres. 😥😠

Ja ja..., eg har kanskje vært uheldig...., og å få hjelp av forsikringsselskapet (HELP) kan eg visst se langt etter..... Tror det hadde vært lettere å få hjelp der dersom katastrofene hadde skjedd. Skulle jo tro at det er en fordel å få retta opp det farlige FØR noe skjer.... 
Nå blir alt i hvert fall tipp topp :)

Ønsker dere ei god uke der dere er :)
Eli

Ellers så koser eg meg her :) Og eg har mye arbeid med meg!
Datter Therese kom på koselig besøk i går kveld, og eg er invitert med ut på kino i morgen kveld, siste Varg Veum-filmen. Sist eg var her så vi "Barnepiken". Veldig bra film!OKTOBER:

Denne måneden gikk visst forbi som snarest :)

SEPTEMBER:

16.september.


Sitter på kjøkkenet en fredagsmorgen i september her på "hytta" mi i Bergen. Kom hit på onsdag, og skal være her vel ei uke. 

Finner dette tankevekkende innlegget på Facebook, og bare MÅ dele det med dere. 

Leser det, tenker og reflekter over meg og min måte å se verden og livet på. Min innstilling til livet... Jeg har nok en tendens til å bekymre meg for mye, og til å la følelsene bestemme.... Har så lyst til å kunne si at jeg ser det slik som denne gamle mannen. Bestemme meg for at jeg skal tenke positivt, i alle fall prøve... :). Å innstille meg på/ bestemme meg for å se det positive hver morgen og på at ting vil gå bra. Da vil de positive tankene og takknemligheten over livet bestemme over følelsene, som jo kan være skiftende....
 

Les selv og tenk over dette du også. Tror mange har mye å lære av denne mannen :)
Lykke

av Frank Moberg den 4. desember 2010 kl. 12:27

En 82-årig, liten, velbalansert og stolt mann, fullt påkledd hver morgen kl. 08.00, med håret pent kjemmet og med perfekt barbering flyttet til et gamlehjem i dag.

  

Hans 80 år gamle kone har nettopp gått bort og gjort det nødvendig for ham å flytte. Etter mange timers tålmodig venting møtte han meg med et smil da jeg kunne fortelle at rommet hans var klart. Mens han manøvrerte gåstolen sin mot heisen ga jeg ham en beskrivelse av det lille rommet, inkludert de nye gardinene som var blitt hengt opp i vinduet.

 

'Det er nydelig, jeg liker det,' erklærte han, med en entusiasme som ligner en 8-åring som får se sine nye hundevalp. 'Hr. Johansen, vent til du har sett rommet,' sa jeg.

 

'Det har ingenting med saken å gjøre,' svarte han. 'Lykke er noe du kan bestemme deg for i forveien. Om jeg liker rommet mitt eller ikke har ikke å gjøre med hvordan møblene er arrangert.. det er hvordan jeg arrangerer mine tanker som teller. Jeg har allerede bestemt meg for å like det. Det er en beslutning jeg gjør hver morgen når jeg våkner..

 

Jeg har et valg; Jeg kan bruke dagen i sengen og tenke over vanskelighetene jeg har med de delene av kroppen min som ikke lenger fungerer, eller komme meg ut av sengen og være takknemlig for de delene som funker..

 

Hver dag er en gave, og så lenge jeg åpner mine øyne skal jeg fokusere på alle de lykkelige minnene jeg har lagret gjennom livet. Høy alder er som en bank-konto. Du kan heve goder fra det du har lagret. Takk for ditt bidrag som jeg kan fylle min konto med. Jeg gjør massevis med innskudd fremdeles!

 

Husk disse enkle reglene for lykke;

 

1. Fri ditt hjerte fra hat.

 

2. Fri din tanke fra bekymringer.

 

3. Lev enkelt.

 

4. Gi mer.

 

5. Forvent mindre. ?

 

Skrevet av: Ukjent

 

AUGUST :

Søndag 28. august.

En ny måned er nesten over, og høsten siger inn.
Jeg har vært på Holmely denne helga. Rita Aasen var taler. Det er alltid så godt å være på Holmely :) Husfolket gir av sin omsorg, både når det gjelder åndelig og kroppslig føde. Man føler seg omslutta av Guds kjærlighet og kan kjenne på hvordan det er å hvile i Guds hånd. Og det er inspirerende og sosialt, mange flotte mennesker! :)

Denne gangen spurte jeg om å få ta med meg tekstilbilder for å stille ut. Fikk ja. Til stor overraskelse og glede solgte jeg 8 bilder!!! Fantastisk :) Det gir inspirasjon og ny giv til å lage nye bilder :) Og å kjenne på at det er viktig det jeg gjør. Det er så utrolig herlig for meg når noen sier til meg at "dette bildet taler så sterkt til meg" eller "Dette er MITT bilde, det må jeg ha :)"

Ønsker dere en god og velsigna september :)

JULI :

30. juli:

Det har vært ei uvirkelig uke. 

Først med alt det tragiske, forferdelige og totalt meningsløse som skjedde i Oslo og på Utøya fredag 22.juli. Det er ikke til å fatte. Har ikke ord som dekker.... 
Føler med alle som er berørt av tragedien. Tenker også på Breivik sin familie. De må også ha det helt forferdelig.

Det er fantastisk å se det multikulturelle samholdet som viser seg nå. Håper det vil fortsette, og vare.

Så til flomkatastrofen her i Blakset natt til mandag 25.juli. 
Heldigvis kom ingen til skade her, selv om det blei mye skade på veier, broer som forsvant og på hus. Her på Øiestad gikk vi fri.

Jeg har lagt inn et fotoalbum "Flom i Blakset" (- underside til "Betraktninger 2011") med noen bilder tatt mandag morgen.

Sommeren har ellers vært trasig i forhold til vær, men det blir bagateller i den store sammenhengen.... Men må innrømme at jeg er litt "værsjuk". 

Mandag morgen ca kl 10.
Litt av hovedvegen i Blakset (mellom Blakset og Stryn)

Se mer i albumet "Flom i Blakset"

JUNI :

22.juni:

Midtsommer. Og sola snur.... Håper sommeren kommer nå.... :)

Og en fantastisk TV-reise med hurtigruta i 5 døgn på NRK2 er over.

God sommer!
😎 🙂


Vil dele et sitat i dag :

"Vi må begynne å snakke sammen 
om at vi kan være tilfreds 
når vi har det godt nok. 
Snakke sammen 
om at 
de vanlige livene våre 
med sine kamper og gleder, 
med feilbarlighet og lyter, 
... er gode nok liv."


(Per Fugelli)
10.juni.

Hei.
Her høljer det ned og er tåkete på 3. (4?) dagen.
Jeg nålefilter og hører lydbok eller radio/musikk på cd. 
Godt innevær :)

Ønsker deg ei god og velsigna Pinse !

MAI :

26.mai :

Kaldt og vått - er vel stikkord som kan beskrive mye av denne mai-måneden, som nå snart er over.

Vemund og jeg har vært på en kjempetur til Roma. Det er min fjerde tur dit, hans første. Jeg blir visst aldri lei den byen. Det var varmt og sol.

Det gjør inntrykk å gå i det historiske sentrum, gå i de smale smugene, sitte på små uterestauranter, se de vakre og storslagne byggverkene og restene av det gamle Roma. (Vi bodde midt i byen, så vi kunne gå til alle severdighetene, også Vatikanet. Det kan anbefales.)

Og så kunne trekke inn fra støy og masse folk til vakre svale kirker.. og se, føle på og lytte til stillhet og be litt. I ei av kirkene (eller "Basilikaene" satt en organist og spilte vakker orgelmusikk. Det var fantastisk :) I den storslagne Peterskirka i Vatikanet fikk vi også være med på messe. Det var spesielt.... :)

Nå tilbake i hverdagen i Blakset. Ganske så annerledes, men bra det også :)
Og ferien blir som om det har vært en god drøm..... :) Mange gode minner.

Hilsen Eli 
11. mai.

Jeg vil dele et dikt av Rita Aasen:


Forskjellige dager

 

I sorg,

som kanskje aldri

forlater deg,

 

Han er der.

 

Når du blir sviktet,

når du ikke kan gi,

bare ta,

 

Han er der.

 

I glede og latter.

I fred og i håp.

 

Jesus er der.

Og Han går i forbønn

for deg.

 

Når du blir forfulgt,

er redd,

usikker,

når du ikke klarer å finne

lys

i mørket,

 

Han er med deg.

For Han har

gitt deg

et løfte:

 

SE.

Jeg er

med deg

ALLE

dager.

 

(Matt. 28)

 

av Rita Aasen

6.mai

"Gud kan bruke oss hvis vi er villige. ...................... For Han kaller ikke de kvalifiserte, Han kvalifiserer de han kaller."

Dette sitatet er henta fra Rita Aasen si bok "Du er aldri alene", s.162. Lunde Forlag, 2010.


Jeg ble grepet av disse orda. Det er jo sånn det er!
Gud kan bruke deg og meg i sin tjeneste, for han kvalifiserer oss etter hvert som vi går på vegen.
Ingen ting er umulig for Gud. Og vi kan stole på Hans løfter.
Hvis vi er villige, og lar oss bruke og utvikle de nådegaver Han har gitt oss, bruker Han oss. Han leder og utvikler oss på vegen.
Det er stort!

Salme 32,8:
Jeg vil lære deg og vise deg den vegen du skal gå,
jeg lar mitt øye hvile på deg og gir deg råd"

Amen


4.mai
kl 14.00

Det er mai, og våren er fantastisk!!! Strålende vær, frisk grønnfarge, kvitveis, påskeliljer, fuglekvitter, sauer og lam på bøen og mye mer.... :) 
Det er ei fantastisk tid når naturen våkner til liv igjen og alt er friskt og nytt.
Grønne bøer og lier, fjorden og snødekte fjell i bakgrunnen :)

Det er så herlig å ta seg tid til å observere. Se og lytte :)
Nyte livet i øyeblikket..


bare dele disse kloke orda, skrevet av Eva Voll , ord til ettertanke:

Hun har ei side på facebook, som heter : * Sitater * Visdomsord * kloke ord *
 
HVORFOR GJØR VI LIVET SÅ VANSKELIG?

Hvorfor haster det slik å gjennomføre livet
isteden for å stoppe opp og beundre våre verk.

Hvorfor må vi alltid legge planer for fremtiden,
...når fremtiden er nå og ikke siden.

Hvorfor gjøre livet så vanskelig når det bare er
å leve det til det beste for oss selv og andre.

Hvorfor fylle hodene våre med alt det vi skulle og burde
ha gjort, istedenfor å nyte det vi har gjort.

Hvorfor skal vi på død og liv forstå alt
og kontrollere det meste istedenfor å la seg flyte med
å forvente det beste.

Hvorfor respekterer vi ikke sjelens bolig bedre,
når vi så sårt trenger den på ferden helt til veiens ende.


Hvorfor tar vi oss ikke tid til å puste dypere og friere
når luft er livets næring til liv.

Tror vi livet er en motorvei der det er om å gjøre å kjøre
fortest, eller en konkurranse der det er om å gjøre
å kommeførst i mål.

Forstår vi ikke at livet er nå og ikke siden.
Forstår vi ikke hva livet er?

.......Skrevet av Eva Voll.

APRIL :

Påskeaften, lørdag 23.april.

I dag er det første sommerdag, det er varmt og godt ute :) Herlig !!!
1.Påskedags-glede i morgen :)

GOD PÅSKE !!!!!!!!!!

Påskeklem fra meg :)

**************

Onsdag 13. april.

Til helga (Palmehelga) skal jeg til Bergen og besøke døtrene mine. Gleder meg til det :)

En strålende dag i dag. Sol, men kald trekk. +9 grader i skyggen, Men jeg fant meg en lun plass på terrassen og kunne nyte sola ei stund :)

Det grønnes nedpå bøen og trærne begynner å få et svakt lysegrønt skjær.
Nå er det VÅR !!!!!!!

Søndag 10. april.

Det var en vellykka "superlørdag" i går :) Ikke så mange besøkende, men jeg solgte 3 bilder. Er godt fornøyd :)

Har ellers tenkt å starte opp ei formingsgruppe for barn (3.-7.klasse) til høsten, dersom det er interesse for det. Har sendt ut info til foreldrene, så det blir spennende å se om det vil bli noe av....

Eli

********************

Onsdag 6. april:
kl 16.

Hei.
Jeg har blitt invitert til å ha utstilling av bildene mine på "superlørdag" i 2. etasje på Coop´en på Fjelli (Nordsida) nå førstkommende lørdag 9.april.
Fra kl 10 og utover dagen.
Kom gjerne og se dere som kan :)
Jeg gleder meg !

Ellers har jeg denne uka undervist i nålefilting, alle elevene - dvs 36 stk (1.-7.klasse) ved Nordsida Barneskule her i Blakset. Det var kjempekjekt for meg, og av den responsen jeg fikk tilbake, syntes visst elevene også at det var veldig kjekt :))))))))))))))))))))

Ha ei fortsatt fin uke og snart helg :)
Eli

MARS:

Lørdag 26.mars
kl 10.30.

Hallo :)
Et lite livstegn fra meg her i Blakset :)
Det er snart april, fantastisk!!! Og påsken nærmer seg raskt.
Vinteren sloss om å beholde makta, men våren presser seg på, og den vinner til slutt, det er en god visshet :)

Jeg har fått nye venner i Blakset, og blitt bedre kjent med andre. Det setter jeg veldig pris på! Det er så mange flotte folk her!!! Jeg føler meg så takknemlig :)

Har ellers hatt nedgang i kreativitetsnivået mitt de siste par ukene, men det lurer i krokene... :) Har nålefilta litt. Gleder meg til å lære elevene nålefilting på Norsida barneskule i begynnelsen av april. 

Jeg ønsker alle ei velsigna helg og uke som kommer!
Eli :)

PS: har lagt ut to nye flotte videoer fra You Tube på sida "Linker til musikk/video"
Søndag 13.mars
kl 18.

Har hatt ei kjempefin helg med besøk av døtrene mine + en kjæreste, og det blei så tomt da de reiste.. Savner dem allerede. Kjenner hvor mye de betyr for meg! Trenger nok bare litt tid til å omstille meg igjen... :)

Men i forhold til det som har skjedd i Japan, blir dette jo et stakkarslig lite luksusproblem, og man kjenner seg ydmyk.

Vi har fulgt med på jordskjelvkatastrofen der i helga, og det er helt forferdelig å tenke på hva de må gjennomgå... Det er bare helt ufattelig tragisk! Vanskelig å fatte....

Illustrerer med et bilde av "HÅP". Tenker at det må være vanskelig å se noe håp i en sånn situasjon, men det er utrolig hvordan mennesker er i stand til å klare det, selv om alt ser svart ut. Uten å ha håp, kan vi ikke leve. Det gjelder å klamre seg til håpet.

Ønsker deg ei god, meningsfull og velsigna uke der du er !
Eli :)

torsdag 10. mars
kl 18.

I natt kom vinteren igjen for fullt, tipper ca 30 cm med snø i dag tidlig. Så det blei litt snømåking...
Det har ellers vært et strålende vær i indre Nordfjord i dag :)

I kveld kommer døtrene mine på besøk.
Så det blir nok ei flott helg!
Jeg gleder meg VELDIG :)

Ønsker dere ei god og velsigna helg !

Eli
Søndag 6. mars,
ca kl 23:

Hjemme igjen etter ei fantastisk kvinnehelg (Mariahelg) på Alværa misjonssenter denne helga, som arrangeres hvert år i begynnelsen av mars. Godt for kropp, sjel og sinn (helsebot), samt gode og viktige møter/samvær med gode, herlige venninner og andre kjente og ukjente flotte kvinner :)

Taler var Jorunn Strand Askeland. Det var utrolig flott og sterkt å høre på. Hun hadde gode, sterke og viktige refleksjoner over tema "Selvbilde - Gudsbilde", som nok traff mange av oss.
Avslutning i dag med ei flott Tomasmesse.

God mat og forpleining fikk vi som vanlig :) Styrer Kirsten gjør en kjempejobb!

Mariahelg kan anbefales! Til påfylling for kropp og sjel :), og sosialt og åndelig fellesskap i flotte omgivelser og god atmosfære.

Jeg var så heldig å få solgt mange tekstilbilder, noe som gir inspirasjon til å å lage nye :))))

Takk og takk til dere :)

Det er vinterlig igjen, men våren er i anmarsj, det er godt å vite.
Onsdag 2. mars.
Kl 22.50.

Hallo :)
Tenk, nå har det blitt mars måned !!! Kjenner virkelig på vårfølelse når jeg er ute og går, og kjenner at sola begynner å varme. Herlig tid å gå imøte :) Våren er den årstida jeg liker best.

Kreativiteten og produktiviteten er fremdeles veldig bra. Nye ideer kommer fortløpende :)

Gleder meg til å reise på Maria-helg på Alværa Misjonssenter i Lavik nå til helga, 4.-6.mars. Har vært med på den i mange, mange år nå. Den er til oppbyggelse for både kropp, sjel og sinn :) Sosialt og åndelig fellesskap med kjekke kvinner i alle aldre og i fine omgivelser. Kan anbefales på det varmeste.

Ellers kan jeg fortelle, at jeg var så heldig å bli spurt om å bli intervjua i "Kyrkjeklokka", menighetsbladet for indre Nordfjord. Det kom ut i midten av februar. Bladet kan du også finne på nett: "kyrkjeklokka.no".
Der kan du bl a laste ned siste utgave nr 1/2011 (PDF-fil), og du finner stoff om meg og bildene mine på side 1 + side 8 og 9.

Ønsker dere en strålende mars :)
Klem fra Eli :)

FEBRUAR:

Torsdag 10. februar.
kl 12.

Hallo 🙂.
Vinteren holder grepet, det snør igjen, - MYE - det siste halve døgnet. Men det blir i hvert fall lysere og lysere for hver dag :)

Tenk, at nå er det ett år sida eg flytta til Blakset ! 
Da kommer det noen tanker og refleksjoner....

8. februar i 2010 kom eg hit med flyttelasset og var både glad og forventningsfull, - og litt spent på hvordan det ville være å flytte "langt ut på landet...."
Samtidig som det også var leit å reise fra huset mitt i Førde og alle vennene mine.
Eg har også mange gode venner andre steder enn i Førde :) Glad i dere alle!

Det eg ser, er at mine beste venner har eg heldigvis fremdeles :) !!!!, og eg har i tillegg begynt å få nye her :). Alle har tatt utrolig godt imot meg i Blaksetbygda (- og omegn), det har vært varme og imøtekommenhet over alt. Takk til dere :) eg kjenner meg velkommen!

Eg må nok innrømme både for meg sjøl og andre, at eg savner Førde. Det har vært min heimplass i ca 25 år, og eg var der alle ferier i hele oppveksten fordi besteforeldrene mine bodde der. Og foreldrene mine bor der nå :). Vi møtes heldigvis forholdsvis ofte fremdeles :)

Det er i alle fall kjekt å komme på besøk til Førde nå. Eg må også innrømme at det er herlig å bli gjenkjent med smil og høre at det er kjekt å se meg :). Det er gjensidig :) !!! Og å treffe gode venner er alltid en glede, -og veldig viktig for meg!
Oppfordring: Kom gjerne på besøk !

Men eg angrer IKKE på mitt valg, selv om mye var mer lettvint ved å bo i Førde...., og at det til tider nok kan kjennes litt ensomt her...., og at barna mine bor langt unna.....
Eg tror at det er HER eg skal være nå :)

Sammen med Vemund har eg det veldig godt. Han er en kjempegod mann! Eg takker Gud ! Når livet blei som det blei for oss begge..... Å finne kjærligheten igjen i moden alder er fantastisk :). Vi har begge fått erfare at sorg kan vendes til glede, og at når dører lukkes, åpner Gud nye vinduer !

Ha det godt!
Klem fra Eli :)

ps: Kreativiteten blomstrer fortsatt :)


JANUAR:

søndag 30.januar:

Hallo.

Nytt år med nye muligheter :)
Ja, nå er januar allerede straks over. Og takk for det, for nå lengter jeg etter lys og varme. Synes våren er den mest fantastiske årstida, da naturen våkner til liv igjen. Jeg er vel sikkert ikke aleine om å ha det sånn....:) Vinteren har vært lang allerede, så vi får håpe på at våren kommer tidlig! Det er jo lov og håpe :)

Det har ellers vært fantastisk å følge med på skiftningene i naturen her jeg bor ved den fantastiske Nordfjorden, gjennom et helt år. Det er faktisk et år sida jeg flytta hit om ca ei uke (8.februar). Tida går fort.

Jeg har forøvrig vært veldig kreativ denne måneden, og har kost meg på syrommet mye av døgnet :) Jeg har fått montert ferdig bilder som ikke var ferdige, -eller halvferdige-, og jeg har laga flere nye bilder. En fantastisk god følelse! Det gjelder å flyte på "skape-bølgen" når den er der og jeg har tid og mulighet for å kunne gjøre det :) Herlig og oppbyggende!

Ønsker dere en fin og velsigna februar 🙂.

Klem fra Eli

Kommentarer

23.02.2011 19:30

Solbjørg på Hareid

Så koselig å lese om livet ditt og sjå alle dine flotte kreasjoner!!!! Du er dyktig!